Hordalandsfotball

Oddstips 22.november

  • Eirik Gudmundsen


Denne søndagen byr på mye bra fotball. Premier League i full gang igjen, innspurt i Eliteserien og NM semifinaler for damene. Vi skal se på en kamp i NM for damer i dag. Det er semifinalekampen mellom Vålerenga og Avaldsnes.

Vålerenga – Avaldsnes H 1.90
Vålerenga ligger på topp i serien tett etterfulgt av Rosenborg og Avaldsnes. Bare et poeng skiller de to semifinalistene. Dette er derimot cup og begge lag kan faktisk klare «The Double» hvis kampene går deres vei. Oddsen på kampen: H 1.90, U 3.35 og B 3.40. Vi regner med at Vålerenga har den skarpeste angrepsrekken for tiden og tar seieren i dette oppgjøret til 1.90 i odds. Kampstart kl 1600.

Alternative kamper
Liverpool – Leicester H
SSC Napoli – Milan B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre spillbare kamper:

Tippekupoengen:

MånedsFlax: