Hordalandsfotball

Oddstips 23.november

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Søndagens 3 tips gikk rett inn og de som fulgte oss der kunne få en trippel på 10,78 i odds . Det er mandag og det er stort sett rester fra helgens runde som preger utvalget. Vi skal se på en kamp i Premier League mellom Wolverhampton – Southampton.

Wolverhampton – Southampton B 3.15
Wolves ligger på 12.plass med 13 poeng, Southampton ligger på 5.plass med 16 poeng. Raul Jimenez er toppscorer på Wolverhampton med 4 mål. Danny Ings har scoret flest for Southampton med sine 5 mål. På hjemmebane har ikke Wolverhampton tapt for Southampton i sine 4 siste møter. Southampton har vunnet 3 kamper på rad. Oddsen på kampen: H 2.30, U 3.10 og B 3.15. NT har troen på hjemmeseier, men satser på at Southampton sin form fortsetter og at de vinner denne kampen til 3.15 i odds. Kampstart kl 2100.

Alternative kamper:
Athletic Bilbao – Real Betis H
Burnley – Crystal Palace U

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre spillbare kamper:

MånedsFlax:

Pott i lykkespillene denne uken: