Hordalandsfotball

Oddstips 24.november

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Denne tirsdagen byr på mye bra fotball. Det er ny uke med Champions League spill, en del kamper i engelsk Championship og en Eliteseriekamp. Vi velger oss en kamp fra Mesterligaen.

Rennes – Chelsea (pause/slutt) B/B 2.20
Vi velger kampen mellom Rennes og Chelsea i Champions League som vår kamp. Rennes ligger sist i gruppen med 1 poeng, Chelsea leder gruppen med 7 poeng. Chelsea er uten tap på sine 9 siste kamper. Chelsea har ikke tapt på sine 4 siste bortekamper. Chelsea har en seiersrekke på 3 kamper på bortebane. Rennes har tapt 5 av sine 6 siste kamper. Oddsen på kampen: H 5.00, U 4.10 og B 1.57. Vi ønsker en høyere odds og velger oss handikap varianten B/B til 2.20 i odds. Kampstart kl 1900.

Alternative kamper:
Hibernian – St. Johnstone H
Borussia Dortmund – Club Brugge, Erling Braut Håland scorer 2 mål , Odds 2,75.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott: