Hordalandsfotball

Oddstips 25.november

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Føler du deg heldig? Da kan prøve en innsats på Vikinglotto i dag. Det er bare 221 millioner i førstepremiepotten. De som fulgte tipsene våre i går kunne smile etter nok en bra dag. Ellers har vi langoddsen i dag med et brukbart utvalg fotballkamper. Det går i gruppespill i Champions League, en kamp om retten til spill i Toppserien og Championship kamper fra England.

Liverpool – Atalanta (pause/slutt) H/H 2.25
Vi velger oss kampen mellom Liverpool og Atalanta. Liverpool ligger på 1.plass i gruppen, Atalanta på 3.plass med 4 poeng. Diogo Jota er toppscorer på Liverpool med 4 mål. Duvan Zapata har scoret flest for Atalanta med sine 3 mål. Liverpool er uten tap på sine 8 siste kamper. Liverpool har vunnet 4 hjemmekamper på rad. Oddsen på kampen: H 1.62, U 4.30 og B 4.30. Vi velger oss handikap varianten H/H til 2,25 i odds i denne kampen. Kampstart kl 2100.

Alternative kamper:
Middlesbrough – Derby H
Coventry City – Cardiff B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre spillbare kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: