Hordalandsfotball

Oddstips 26.november

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Middlesbrough var laget vi kunne stole på onsdag. I dag er dettorsdag og nye muligheter på Langoddsen. Dagens utvalg består mest av gruppespill i Euro League. Vi skal se på en kamp mellom Rangers – Benfica i gruppe D i Europa League.

Rangers- Benfica H 2.05
Rangers leder gruppen med 7 poeng men Benfica er hakk i hel på andreplass med like mange poeng. Alfredo Morelos er toppscorer på Rangers med 2 mål. Darwin Nunez har scoret flest for Benfica med sine 4 mål. Rangers er uten tap på sine 20 siste kamper. Rangers har vunnet 12 hjemmekamper på rad. Oddsen på kampen: H 2.05, U 3.30 og B 3.15 . Vi tror Steven Gerrard klarer å ta alle 3 poengene med Rangers i denne kampen til 2.05 i odds. Kampstart kl 2100.

Alternative kamper:
AZ Alkmaar – Real Sociedad B
Sporting Braga – Leicester B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære spill:

Dagens Pott:

MånedsFlax: