Hordalandsfotball

Oddstips 27.november

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Det er fredag og utvalget på langoddsen er noenlunde brukbart. Det går stort sett i enkelt kamper fra de store ligaene i påvente av helgen. Vi minner også om Eurojackpot med 106 millioner i førstepremie potten. Kan være greit å ta med seg til jul. Vi velger oss en kamp i den danske Superligaen.

Randers – Odense H 2.25
Det er Randers som møter Odense. Begge lag ligger i den så kalte nedrykkingspuljen fra nr 7 til 12 på tabellen. Odense på 8.plass og Randers på 9.plass. På hjemmebane har ikke Randers tapt for Odense i sine 10 siste møter. Med sine 4 gule kort, har Mikkel Kallesoe flest på Randers. Emmanuel Sabbi har flest på Odense med 3 kort. Randers sin hjemmestatistikk denne sesongen: 0-1-3. Oddsen på kampen: H 2.25, U 3.20 og B 2.80. Vi går for hjemmeseier da tabellen lurer oss litt her, Odense sine 3 siste seire er kommet mot de to desidert dårligste lagene i serien og en cup kamp. Derfor tror vi at dette kan bli en bra hjemmeseier til pene 2.25 i odds. Kampstart kl 1900.

Alternative kamper:
Crystal Palace – Newcastle H
VfL Wolfsburg – Werder Bremen H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott: