Hordalandsfotball

Oddstips 28.november

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Nicholas Noreng


De som fulgte våre tips i går kunne innkassere en pen gevinst da to av tre gikk inn. Endelig helg med nye muligheter på langoddsen. Utvalget er bra, de fleste større europeiske ligaer er i gang igjen. Også en del kamper på den hjemlige arenaen finner vi. Sjekk også ut Lotto og Tippekupong denne lørdagen. Vi skal se på en kamp mellom Tromsø og Ranheim.

Tromsø – Ranheim  B 3.40
Tromsø er seriemester i OBOS ligaen. Ranheim ligger på 4.plass og er i gruppen med lag som skal spille om kvalifisering til opprykk. De er ikke direkte truet av Åsane under seg og har et stykke opp til 3.plass og Sogndal. Ranheim har ikke vunnet noen av sine 6 siste kamper mot Tromsø. Ranheim er uten tap på sine 6 siste kamper. Eric Kitolano er toppscorer på Tromsø med 10 mål. Erik Tønne har scoret flest for Ranheim med sine 13 mål. Oddsen på kampen. H 1.90, U 3.50 og B 3.40. Kommer Tromsø til å ta foten av gasspedalen nå når de har vunnet serien? Det tror vi og satser på en B til 3.40 i odds. Kampstart kl 1500.

Alternative kamper
Everton – Leeds H
Valencia – Atletico Madrid B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære spill:

Dagens Pott:

MånedsFlax: