Hordalandsfotball

Oddstips 29.november

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Denne søndagen byr på mye bra fotball på Langoddsen. Vi har full runde i Eliteserien. En del toppkamper fra Premier League og mye annet på høyt nivå i Europa. Vi velger oss en kamp fra Premier League, oppgjøret mellom Southampton – Manchester United.

Southampton – Manchester United B 1.95
Southampton på 5.plass med 17 poeng, United på 12.plass med 13 poeng. Man Utd sin bortestatistikk denne sesongen: 3-0-0. Man Utd har vunnet 3 kamper på rad. Danny Ings er toppscorer på Southampton med 5 mål. Bruno Fernandes har scoret flest for Man Utd med sine 6 mål. Oddsen på kampen: H 3.50, U 3.50 og B 1.95. Vi tror United tar tre poeng i denne kampen til 1.95 i odds. Kampstart kl 1500.

Alternative kamper:
Arsenal – Wolverhampton H
Real Sociedad – Villarreal H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Tippekupong:

Dagens Pott:

Lykkespill kommende uke: