Hordalandsfotball

Oddstips 3.november

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Det er tirsdag og nye muligheter på Langoddsen. Utvalget idag består i hovedsak av gruppespill i Champions League og et stort utvalg av engelsk fotball, en del Championship kamper  og en del på noe lavere nivå.

Atalanta – Liverpool B 2.05
Vi velger oss kampen Atalanta – Liverpool som vår hovedkamp. Liverpool har vunnet begge sine to første kamper og leder gruppen. Atalanta på 2.plass med en seier og uavgjort mot Ajax. Liverpool er uten tap på sine 5 siste kamper. Liverpool har vunnet 4 kamper på rad. Oddsen på kampen: H 3.00, U 3.80 og B 2.05. Vi tror Liverpool klarer dette selv med et noe skadeutsatt lag til 2.05 i odds. Kampstart kl 2100.

Alternative kamper:
Real Madrid – Inter H
Brentford – Swansea H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre spillbare kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax?