Hordalandsfotball

Oddstips 30.november

  • Eirik Gudmundsen


De som fulgte vårt hovedtips søndag kunne nesten doble sin innsats. Men det er mandag og nye muligheter på Langoddsen. Det bobler ikke akkurat over av fotballkamper i dag, men vi finner noen som vi kan tjene noen kroner på.

Leicester – Fulham (Vardy scorer/Leicester vinner) Ja 2.00
Vi skal se på Leicester – Fulham i Premier League i dag. Leicester ligger på 4.plass med 18 poeng. Fulham på 19.plass med 4 poeng. Vinner Leicester denne kampen vil de gå helt opp i toppen av tabellen. På hjemmebane har ikke Leicester tapt for Fulham i sine 3 siste møter. Med sine 4 gule kort, har Jonny Evans flest på Leicester. Bobby Reid har flest på Fulham med 3 kort. Jamie Vardy er toppscorer på Leicester med 8 mål. Bobby Reid har scoret flest for Fulham med sine 3 mål. Oddsen på kampen: H 1.55, U 4.00 og B 5.50. Litt lav odds for oss på hjemmeseier så vi går for handikapspillet Jamie Vardy scorer og Leicester vinner til 2,0 i odds. Kampstart kl 1830.

Alternative kamper:
AIK – Kalmar FF H
West Ham – Aston Villa, Handikap , over 1,5 mål til pause, 2,25 i odds.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Ukens Lykkespill:

MånedsFlax: