Hordalandsfotball

Oddstips 4.november

  • Eirik Gudmundsen
Thomas Karlsen, Oslofotball


Liverpool hadde få problemer mot Atalanta tirsdag. Denne onsdagen byr på følgende fotball utvalg på langoddsen. Det er full runde i OBOS-ligaen, en del kamper i engelsk Championship og mer Champions League kamper. En kamp i Eliteserien går også i dag. Også pene penger å hente på Viking Lotto i dag.

KFUM Oslo – HamKam H 2.00
Vi velger oss kampen mellom KFUM Oslo – HamKam. KFUM ligger på 6.plass med 34 poeng, faktisk kvalifiseringsplass til Eliteserien. HamKam på 11.plass med 29 poeng og på sikker grunn. David Tavakoli er toppscorer på KFUM Oslo med 8 mål. Marcus Pedersen har scoret flest for Ham-Kam med sine 9 mål. KFUM Oslo har vunnet 3 hjemmekamper på rad. KFUM Oslo er uten tap på sine 7 siste kamper. Oddsen på kampen: H 2.00, U 3.50 og B 3.10. Vi tror KFUM Oslo tar alle 3 poengene på hjemmebane til 2.00 i odds. Kampstart kl 1300.

Alternative kamper
Odd – Viking H
RB Leipzig – Paris Saint-Germain B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: