Hordalandsfotball

Oddstips 5.november

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Gruppespill i Euro League er dagens hovedrett innen fotball på Langoddsen. Mange profilerte lag i aksjon. Molde skal møte Arsenal på Emirates i London i dag. Vi velger oss derimot en annen kamp.

Leicester – Sporting Braga U 3.40
Vi velger oss oppgjøret mellom Leicester – Sporting Braga som vår hovedkamp. Begge lag har vunnet sine to første kamper og ligger likt på tabellen. Braga har en seiersrekke på 3 kamper på bortebane. Leicester har vunnet 4 kamper på rad. Braga har vunnet 6 kamper på rad. Normalt ville vel et lag som ligger i toppen av Premier League vært et klart første valg til å vinne denne kampen, men vi tror de får god motstand her. Oddsen på kampen: H 1.72, U 3.40 og B 4.20. Vi tror det blir poengdeling her til 3.40 i odds. Kampstart kl 2100.

Alternative kamper:
Arsenal – Molde, Handikap fulltid 0-1, H
Milan – Lille H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: