Hordalandsfotball

Oddstips 6.november

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Fredagsutvalget på Langoddsen byr på enkelt kamper fra de europeiske ligaer. En ny stor fotballhelg står for døren og fredagens utvalg er bare en forsmak på dette. Vi har to kamper i Premier League i dag og velger oss kampen mellom Southampton – Newcastle. Husk også en pen pott i Eurojackpot denne fredagen.

Southampton – Newcastle H 1.82
Southampton ligger på 5.plass med 13 poeng. Newcastle ligger på 11.plass med 11 poeng. Så det er meget tett på tabellen og få poeng som skiller. Southampton har ikke vunnet noen av sine 3 siste kamper mot Newcastle. Newcastle sin bortestatistikk denne sesongen: 1-2-0. Oddsen på kampen: H 1.82, U 3.55 og B 4.00. Selv om Southampton fikk Danny Ings skadet i forrige kamp så tror vi de klarer å vinne denne kampen til 1.82 i odds. Kampstart kl 2100.

Alternative kamper:
Werder Bremen – 1. FC Köln H
Elche – Celta Vigo B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: