Hordalandsfotball

Oddstips 7.november

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Det ble gevinst fredag. Det er lørdag og utvalget på Langoddsen er utmerket. De øverste nivåene i den norske serie systemet spiller kamper denne lørdagen. Noen godbiter fra utlandet også selvfølgelig, Borussia Dortmund møter Bayer Munchen i et topp oppgjør i den tyske serien.

Arna-Bjørnar – Røa H 1.95
Vi skal se på en kamp i Toppserien mellom Arna-Bjørnar-Røa. Arna-Bjørnar sin hjemmestatistikk denne sesongen: 3-0-5. Røa sin bortestatistikk denne sesongen: 1-2-5. For et år siden lå Røa på 5. plass med 25 poeng. Nå er de på 10.plass med 8 poeng. Arna-Bjørnar ligger på 7.plass med 16 poeng. Oddsen på kampen: H 1.95, U 3.90 og B 2.95. Vi tror Arna Bjørnar tar alle tre poengene og sender gjestene ned. En H i denne kampen til 1.95 i odds. Kampstart kl 1300.

Alternative kamper:
Everton – Manchester United H
Crystal Palace – Leeds B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

Tippekupongen:

MånedsFLax: