Hordalandsfotball

Oddstips 8.november

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Ann-Kristin Røsbø


Vi traff ikke helt med gårsdagens forslag, men prøver på nytt igjen i dag. Utvalget er bra med full runde i Eliteserien og mye annet der vi kan finne gode tips til dere. Vi velger oss kampen mellom Leicester – Wolverhampton.

Leicester – Wolverhampton H 2.30
Leicester ligger på 3 plass med 15 poeng, Wolves på 7.plass med 13 poeng. Meget tett opp mot toppen. På hjemmebane har ikke Leicester tapt for Wolverhampton i sine 4 siste møter. Jamie Vardy er toppscorer på Leicester med 7 mål. Raul Jimenez har scoret flest for Wolverhampton med sine 4 mål. Leicester har vunnet 5 kamper på rad. Oddsen på kampen: H 2.30, U 3.05 og B 3.15. Vi tror Leicester tar seieren i dette oppgjøret til 2.30 i odds. Kampstart kl 1500.

Alternative kamper:
Viking – Rosenborg B
Vålerenga – Odd H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Tippekupong:

MånedsFlax:

Kommende ukes lykkespill: