Hordalandsfotball

Oddstips 9.november

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Hovedtipset vårt satt i går som det skulle og de som fulgte oss kunne innkassere en pen gevinst. Dagens meny er noe mager, men vi prøver å finne noen godbiter her som man kan tjene seg en slant på. Det er full runde i den irske Premier Divison i dag og vi velger oss kampen mellom Shelbourne – Shamrock Rovers FC.

Shelbourne – Shamrock Rovers FC (hcp 1-0) B 2.10
Hjemmelaget ligger på 8 plass med 19 poeng , bortelaget på 1 plass med 45 poeng. Shamrock sin bortestatistikk denne sesongen: 7-1-0. Shamrock er uten tap på sine 6 siste kamper. Shamrock har en seiersrekke på 3 kamper på bortebane. Oddsen på kampen: H 5.30, U 3.60 og B 1.47. Vi ønsker noe høyere odds og satser på en handikap variant der hjemmelaget starter med 1-0 og Shamrock vinner. Odds på det er 2,30. Kampstart kl 2030.

Alternative kamper:
St. Patricks – Bohemians Dublin FC H
Finn Harps – Waterford H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

MånedsFlax:

Kommende ukes lykkespill: