Hordalandsfotball

Keeperskole på vei

  • Odd Løvset
Foto: Privat

Ny keeperskole starter opp

Vitalijs Artjomenko kom til Norge for 4 år siden. Han har spilt for profesjonelle klubber i Latvia, Litauen og på Kypros. I Norge har jeg spilt i 3.- og 4.divisjon for Hammerfest FK, Sandensjøen FK, Eiger FK, Mosjøen FK og Hif / Stein FK. I tillegg har han jobbet som keepertrener for barn. Nå er Vitalijs keepertrener i Radøy FK A-lag og barnefotballen.  Keeperen har en UEFA-C-lisens og NFF-keeper B. Mitt neste mål er Keeper UEFA-B. Fra januar 2021 åpner han keeperskole for alle interesserte klubber i Hordaland. Dette gjør han som  enkeltperson. Keeperskolen er for gutter og jenter i forskjellige aldre. Jeg vil kontakte klubber og reise rundt i regionen for å tilby klubbene denne keepertreningen. Mange klubber har ikke en keepertrener, men det er veldig viktig!

De som ønsker å vite mer om keeperskolen kan sende en e-post til artjomenko.v@gmail.com eller ringe på 46224218

Han har egen side på Facebook HER

(Dette innlegget er reklame for keeperskolen)