Hordalandsfotball

Oddstips 10.desember

  • Eirik Gudmundsen


For de som ikke vant i Vikinglotto i går så kan de kanskje være heldig i dag på Langoddsen. Utvalget i dag er noen utsatte kamper i OBOS-ligaen og et bra utvalg kamper i Euro League. Molde er fremdeles med der i gruppespillet.

Celtic – Lille B 2.10
Vi skal se på en kamp i Euro League mellom Celtic og Lille. Celtic ligger håpløst sist med 1 poeng før siste kamp, Lille på topp med 11 poeng . Celtic har ingenting annet å spille for enn æren, Lille ønsker å vinne kampen for å holde Milan bak seg, som har 10 poeng, og et bedre utgangspunkt for videre avansement. Celtic har ikke vunnet noen av sine 5 siste kamper. Mohamed Elyounoussi er toppscorer på Celtic med 3 mål. Yusuf Yazici har scoret flest for Lille med sine 6 mål. Lille er uten tap på sine 5 siste kamper. Oddsen på kampen:  H 3.00, U 3.35 og B 2.10. Vi satser på at Lille vinner dette oppgjøret til 2.10 i odds. Kampstart kl 2100.

Alternative kamper:
SSC Napoli – Real Sociedad H
PFC CSKA Sofia – Roma B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: