Hordalandsfotball

Oddstips 11.desember

  • Eirik Gudmundsen


Føler du deg heldig idag? Da kan kanskje en innsats på Eurojackpot være noe med 213 millioner i potten. På langoddsen i dag er det kanskje ikke det helt store utvalget, men bare vi finner de riktige å satse på så går det bra. Noen enkelt kamper i de beste europeiske ligaer står på menyen.

Leeds – West Ham H 2.20
Vi skal se på kampen mellom Leeds og West Ham i engelske Premiere League. Leeds ligger på 14.plass med 14 poeng. West Ham ligger på 8.plass med 17 poeng. Det er ikke mange poengene mellom de to lagene, så det er rimelig tett på tabellen. På hjemmebane har ikke Leeds tapt for West Ham i sine 4 siste møter. Leeds har spilt 4 hjemmekamper på rad uten å vinne. Oddsen på kampen: H 2.20, U 3.55, B 2.95. Vi tror Leeds tar tre poeng her til 2.20 i odds. Kampstart kl 2100.

Alternative kamper:
VfL Wolfsburg – Eintracht Frankfurt H
Randers – Vejle BK H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: