Hordalandsfotball

Oddstips 12.desember

  • Eirik Gudmundsen


Det er endelig helg og nye muligheter ikke bare på Langoddsen, men også i den vanlige lørdags-Lottoen.Hovedforslaget vårt gikk ikke inn i går , men de to alternative forslagene gjorde det så to av tre riktige bør være bra. Det er et bra utvalg med kamper å spille på selv om den norske sesongen går mot slutten nå. Vi ser til Spania i dag og velger oss kampen mellom Real Madrid – Atletico Madrid.

Real Madrid – Atletico Madrid (O/U 2.5 mål) Over 2.00
Real Madrid på 4.plass med 20 poeng, Atletico Madrid på 1.plass med 26 poeng. Det ligger an til et formidabelt lokaloppgjør denne lørdagen. På hjemmebane har ikke Real Madrid tapt for Atletico Madrid i sine 5 siste møter. Atletico Madrid har ikke tapt på sine 4 siste bortekamper. Med sine 4 gule kort, har Casemiro flest på Real Madrid. Koke har flest på Atletico Madrid med 4 kort. Oddsen på kampen: H 2.20, U 3.10 og B 3.00. Da er spørsmålet om Real Madrid er friskmeldt etter en del dårlige resultater tidligere i sesongen. Vanskelig å si etter bare to bra kamper i det siste. Vi velger heller et handikap spill der det blir over 2,5 mål i kampen til 2.0 i odds. Så betyr det ikke så mye hvem som scorer mål bare de scorer nok. Kampstart kl 2100.

Alternative kamper:
Manchester United – Manchester City , Handikapspill , Scott Mac Tominay får kort , 4,55 i odds.
Blackburn – Norwich U

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre spillbare kamper:

Dagens Pott:

Dagens Tippetips:

MånedsFlax: