Hordalandsfotball

Oddstips 13.desember

  • Eirik Gudmundsen


Hvis ikke du vant på Lottoen i går så er det mulig å prøve en innsats på Langoddsen i dag. Utvalget er bra i dag med både full runde i OBOS-ligaen og en del kamper i Eliteserien som godbiter. Dagens høydepunkt er kanskje NM-finale for damene mellom Lillestrøm og Vålerenga.

Jerv – Stjørdals-Blink H 2.00
Vi velger oss en kamp i OBOS ligaen mellom FK Jerv – Stjørdals-Blink som vår kamp i dag. Det står om nedrykk og poengene er viktig for begge lagene. Stjørdals-Blink har ikke vunnet noen av sine 7 siste kamper. Stjørdals-Blink har ikke vunnet noen av sine 8 siste bortekamper. Juan Pablo Pereira Sastre er toppscorer på Jerv med 8 mål. Mats Lillebo har scoret flest for Stjørdals/Blink med sine 16 mål. Oddsen på kampen: H 2.00, U 3.50 og B 3.10. Vi tror Jerv vinner denne kampen på hjemmebane til 2.00 i odds. Kampstart kl 1300.

Alternative dobbel:
LSK Kvinner – Vålerenga B 1,80 i odds
Crystal Palace – Tottenham B 1,77 i odds.
Gir en pen dobbel på 3,18 i odds.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Tippekupong:

MånedsFlax:

Ukens Lykkespill: