Hordalandsfotball

Oddstips 14.desember

  • Eirik Gudmundsen


Etter en flott sportshelg så er det et litt magrere utvalg som møter oss denne mandagen. Vi finner likevel noen kamper som forhåpentligvis kan gi noen kroner for de som satser der. Vi skal se på en kamp i den danske Superligaen mellom OB – FC Midtjylland.

OB – FC Midtjylland B 1.70
OB ligger på 9.plass med 14 poeng, Midtjylland på 1.plass med 23 poeng. Issam Jebali er toppscorer på Odense med 4 mål. Pione Sisto har scoret flest for Midtjylland med sine 5 mål. Midtjylland er uten tap på sine 4 siste kamper. I de siste 32 møtene når Odense spiller hjemme, har de vunnet 14, det har blitt 5 uavgjort, mens Midtjylland har vunnet 13. Målforskjellen er 44-42 i favør Odense. Oddsen på kampen: H 4.20, U 3.55 og B 1.70. Vi tror Midtjylland vinner denne kampen og vi holder på den litt lave oddsen til 1.70 . Den burde kunne brukes som en del av en dobbel. Kampstart kl 1900.

Alternative kamper
Celta Vigo – CF Cadiz H
Nederland – Tyskland B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

MåndesFlax:

Ukens Lykkespill: