Hordalandsfotball

Oddstips 15.desember

  • Eirik Gudmundsen


Dagens utvalg med fotballkamper på høyt nivå er kanskje ikke det aller største en tirsdag midt i desember, men noe finner vi da. En kamp i Premiere Leagu, noen Championship kamper, et bra utvalg fra Bundesliga og en kamp fra La Liga. vi velger oss en kamp i Championship.

Watford – Brentford H 2.50
Vi velger oppgjøret mellom Watford – Brentford. Watford ligger på 4.plass med 33 poeng, Brentford på 6.plass med 31 poeng. Meget tett her på tabellen. Brentford har ikke vunnet noen av sine 3 siste kamper mot Watford. Brentford har en seiersrekke på 3 kamper på bortebane.  Oddsen på kampen: H 2.50, U 2.90 og B 2.75. Her satser vi på at Watford sin rutine og Premier League erfaring kommer til sin rett og de tar alle tre poengene til 2.50 i odds. Kampstart kl 2100.

Alternative kamper:
Bristol City – Millwall FC H
VfB Stuttgart – FC Union Berlin H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: