Hordalandsfotball

Oddstips 16.desember

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Ann-Kristin Røsbø


Vi minner om Viking lotto i dag med «skarve» 284 millioner i førstepremiepotten. Føler du deg heldig? Da er det bare å prøve. På langoddsen er det et bra program i dag med Premier League, Serie A og franske Ligue 1 kjører midtuke runde, så det er litt å velge i. Vi velger oss en norsk kamp som vår hovedkamp i dag. Det er kvalifiseringskamp til spill i Eliteserien mellom Åsane og Raufoss.

Åsane – Raufoss H 2.20
Åsane har vært klar for kvalikspill en stund nå og Raufoss ble klar i siste serierunde. Om noen av de to lagene er klar for spill i Eliteserien er vel en sak for seg, men det er jo en formidabel gulerot for lagene som ikke rykker direkte opp. Oddsen på kampen: H 2.20, U 3.50 og B 3.00. Kampen går inne i Vestlandshallen så det burde gi like forhold for begge lag. Vi tror at Åsane vinner denne kampen til 2.20 i odds. De har gjort en bra sesong med en teknisk fotballstil som har imponert mange. Kampstart kl 1600.

Alternative kamper:
Juventus – Atalanta H
West Ham – Crystal Palace H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: