Hordalandsfotball

Oddstips 17.desember

  • Eirik Gudmundsen


Åsane skuffet ikke så onsdagens hovedtips gikk rett inn. Torsdagen byr på noe kvalitetsfotball med noen oppgjør i Premier League som høydepunkter. Vi skal se på en kamp i Premiere League

Sheffield United – Manchester United (hcp pause) B 1.92
Oppgjøret mellom Sheffield Utd – Manchester United. Sheffield United ligger helt sist på tabellen med 1 poeng. Manchester United ligger på 9.plass med 20 poeng. Sheffield har ikke vunnet noen av sine 14 siste kamper. De 7 siste kampene til Sheffield har endt med tap. Sheffield sin hjemmestatistikk denne sesongen: 0-1-5. Oddsen på kampen: H 6.40, U 4.30 og B 1.45. Dette bør være plankekjøring for Manchester United, men oddsen på borteseier er litt lav. Vi går for handikap varianten Manchester United leder til pause til 1,92 i odds. Kampstart kl 2100.

Alternative kamper
FC København – FC Midtjylland B
Aston Villa – Burnley H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre spillbare kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: