Hordalandsfotball

Oddstips 19.desember

  • Eirik Gudmundsen


En ny flott sportshelg venter på oss med et bra utvalg på Langoddsen denne lørdagen. Det store europeiske ligaer er i gang. På den hjemlige arena så er det full runde i Eliteserien. Vi skal se på en kamp i Eliteserien mellom Odd – Strømsgodset.

Odd-Strømsgodset B 2.50
Odd ligger på 7.plass med 43 poeng og har vel stort sett bare æren og spille for. Strømsgodset ligger på 13.plass med 28 poeng. De ligger an til å havne på kvalikplass hvis de taper denne kampen og Start vinner sin. Odd har ikke vunnet noen av sine 5 siste kamper. På hjemmebane har ikke Odd tapt for Strømsgodset i sine 12 siste møter. Mushaga Bakenga er toppscorer på Odd med 14 mål. Johan Hove har scoret flest for Strømsgodset med sine 10 mål. Oddsen på kampen: H 2.50, U 3.65 og B 2.50. Strømsgodset har alt å spille for og vi tror de vinner denne kampen til 2.50 i odds. Kampstart kl 1800.

Alternative kamper:
Everton – Arsenal H
Levante – Real Sociedad B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre spillbare kamper:

Dagens Pott:

Dagens Tippekupong:

MånedsFlax: