Hordalandsfotball

Oddstips 2.desember

  • Eirik Gudmundsen


Det er midtuke og langoddsen byr oss på følgende kamper. Full runde i Eliteserien, mer gruppespill kamper i Champions League og et brukbart antall Championship kamper fra England.

Nottingham Forest – Watford B 2.25
Vi skal se på en kamp i Championship mellom Nottingham F – Watford. Forest ligger på 21.plass med 12 poeng, Watford på 3.plass med 26 poeng. Watford sin bortestatistikk denne sesongen: 1-4-2. Lyle Taylor er toppscorer på Nottingham Forest med 4 mål. Joao Pedro har scoret flest for Watford med sine 5 mål. Watford er uten tap på sine 5 siste kamper. Watford ønsker seg nok snarest mulig tilbake til det gode selskap i Premier League og dette bør være en kamp som de bør vinne. Oddsen på kampen: H 2.90, U 3.05 og B 2.25. Vi går for en borteseier her til 2.25 i odds. Kampstart kl 2045.

Alternative kamper:
Blackburn – Millwall FC H
Luton – Norwich B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: