Hordalandsfotball

Oddstips 20.desember

  • Eirik Gudmundsen


De som fulgte oss lørdag kunne hente hjem pene penger på Strømsgodset og Everton. I dag er det søndag og nye muligheter på Langoddsen. Utvalget i dag er meget bra, mye fotball fra de bedre europeiske ligaer. Vi skal se på en kamp i Premier League mellom Manchester United – Leeds.

Manchester United – Leeds U 4.20
Manchester United ligger på 6.plass med 23 poeng, Leeds ligger på 13 plass med 17 poeng. Ikke så veldig mange poengs forskjell på de to lagene. Bruno Fernandes er toppscorer på Manchester United med 7 mål. Patrick Bamford har scoret flest for Leeds med sine 9 mål. I de siste 12 møtene når Man Utd spiller hjemme, har de vunnet 7, det har blitt 4 uavgjort, mens Leeds har vunnet en kamp. Målforskjellen er 17-6 i favør Man Utd. Oddsen på kampen: H 1.67, U 4.20 og B 4.20. Manchester United har slitt litt med å vinne på hjemmebane. Vi tror det slår ut her også og vi tror det blir en U til 4.20 i odds. Kampstart kl 1730.

Alternative kamper:
Sassuolo – Milan B
West Bromwich – Aston Villa U

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

Dagens Tippekupong – stor pott til alenevinner