Hordalandsfotball

Oddstips 21.desember

  • Eirik Gudmundsen


Det er mandag og nye muligheter på Langoddsen. Ikke helt det store utvalget innen fotball, men litt finner vi da. Et par kamper i Premier League er høydepunktet på menyen i dag.

Burnley – Wolverhampton B 2.15
Vi skal se på en kamp mellom Burnley – Wolverhampton i Premiere League. Burnley ligger på 18.plass med 10 poeng, Wolves ligger på 10.plass med 20 poeng. På hjemmebane har ikke Burnley tapt for Wolverhampton i sine 4 siste møter. I de siste 15 møtene når Burnley spiller hjemme, har de vunnet 4, det har blitt 4 uavgjort, mens Wolverhampton har vunnet 7. Målforskjellen er 18-16 i favør Wolverhampton. Wolverhampton sin siste borteseier mot Burnley var i 2010. Oddsen på kampen: H 3.55, U 3.05 og B 2.15. Vi tror Wolves tar 3 poeng her til 2.15 i odds. Kampstart kl 1830.

Alternative kamper:
Chelsea – West Ham U
FC Midtjylland – FC Nordsjælland , Handikap H/H 1,90.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Ukens Lykkespill:

MånedsFlax: