Hordalandsfotball

Oddstips 22.desember

  • Eirik Gudmundsen


Det var vel ikke mange som hadde sett for seg at man skulle spille Eliteserie runde to dager før julaften, men slik ble det i dette spesielle året. Av andre kamper på menyen idag er det litt La Liga kamper, tysk cup, kvalifisering til Eliteserien og litt Premier League fra England.

Real Sociedad – Atletico Madrid B 2.25
Vi skal se på en kamp i La Liga mellom Real Sociedad – Atletico Madrid. Real Sociedad ligger på 3.plass med 26 poeng, Atletico Madrid ligger på 1.plass med 29 poeng. R. Sociedad har ikke vunnet noen av sine 8 siste kamper. R. Sociedad har ikke tapt noen av sine 5 siste hjemmekamper. Mikel Oyarzabal er toppscorer på R. Sociedad med 7 mål. Luis Suarez har scoret flest for Atletico Madrid med sine 7 mål. Oddsen på kampen: H 3.10, U 2.95 og B 2.25. Ødegårds tidligere lagkamerater form har sunket som en stein i vannet i det siste. Vi tror Atletico Madrid tar seieren her til 2,25 i odds. Norsk Tipping heller litt mot U, men vi tror B holder. Kampstart kl 1945.

Alternative kamper:
Villarreal – Athletic Bilbao H
Sogndal – Ranheim H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: