Hordalandsfotball

Oddstips 23.desember

  • Eirik Gudmundsen


De som fulgte oss i går fikk to av tre forslag riktige og kunne ta ut julepresang på forskudd. Selv på lille juleaften så spilles det fotball rundt omkring. Det er bra med kamper å velge i fra de europiske ligaer i dag. Vi minner også om trekning i Viking lotto i kveld med 307 millioner i førstepremiepotten. Det kan jo være noe å ta med seg inn i julen. Det er og bonuspott på tippingen denne onsdagen, kanskje du er den heldige?

Milan – Lazio H 2.10
Vi skal se på en kamp mellom Milan – Lazio i den italienske Serie A. Milan leder serien med 31 poeng, Lazio ligger på 8.plass med 21 poeng. Milan sin hjemmestatistikk denne sesongen: 3-3-0. Med sine 5 gule kort, har Franck Kessie flest på Milan. Jean-Daniel Akpa-Akpro har flest på Lazio med 5 kort. Oddsen på kampen: H 2.10, U 3.35 og B 2.95. Vi tror at Jens Petter Hauge og hans Milan klarer å vinne denne kampen til 2.10 i odds. Kampstart kl 2045.

Alternative kamper
Everton – Manchester United U
Getafe – Celta Vigo B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

Superpott i Tipping:

MånedsFlax: