Hordalandsfotball

Oddstips 26.desember

  • Eirik Gudmundsen


Det er en høytidsdag i England og Skottland i dag. Det er «Boxing Day «. Etter julefeiringen i går er øyfolket klare for fotballkamper, og det er det et bra utvalg. I tillegg er det Lotto og Tippekupong å spille på denne lørdagen.

Fulham – Southampton B 2.25
Vi skal se på en kamp i Premier League mellom Fulham og Southampton. Fulham ligger på 18.plass med 10 poeng, Southamton ligger på 7.plass med 24 poeng. Fulham har ikke vunnet noen av sine 4 siste kamper. Bobby Reid er toppscorer på Fulham med 4 mål. Danny Ings har scoret flest for Southampton med sine 6 mål. Fulham har bare tatt 5 poeng på de 6 siste kampene. Oddsen på kampen: H 3.10, U 3.25 og B 2.25. Vi tror at Southampton tar 3 poeng her til 2.25 i odds. Kampstart kl 1600.

Alternative kamper:
Arsenal – Chelsea B
Cardiff – Brentford B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

Dagens Tippekupong:

MånedsFlax: