Hordalandsfotball

Oddstips 27.desember

  • Eirik Gudmundsen


Fotballen ruller videre i romjulen. De mest interessante kampene i dag er nok Premier League oppgjørene fra England. Ellers er det heller rolig på spillefronten akkurat denne søndagen.

West Ham – Brighton H 2.30
Vi skal se på en kamp mellom West Ham – Brighton i dag. West Ham ligger på 10.plass med 21 poeng, Brighton ligger på 17.plass med 12 poeng. Brighton har ikke vunnet noen av sine 5 siste kamper. Jarrod Bowen er toppscorer på West Ham med 4 mål. Neal Maupay har scoret flest for Brighton med sine 4 mål. West Ham sin siste hjemmeseier mot Brighton var i 2012. Oddsen på kampen: H 2.30, U 3.20 og B 3.00. Vi tror West Ham tar alle poengene i dette oppgjøret til 2.30 i odds. Kampstart kl 1515.

Alternative kamper:
Wolverhampton – Tottenham U
Liverpool – West Bromwich, Handikap, over 3,5 mål fulltid , 1,92 i odds

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre spillbare kamper:

MånedsFlax:

Ukens Lykkespill:

MM