Hordalandsfotball

Oddstips 28.desember

  • Eirik Gudmundsen


Romjulsfotballen fortsetter, mest da fra England. Mandagen byr på noen kamper fra Premier League, og en kvalifiserings kamp til Eliteserien mellom Mjøndalen og Sogndal. Ellers så er det vinteridrettene som råder for tiden.

Crystal Palace – Leicester B 1.95
Vi skal se på kampen mellom Crystal Palace – Leicester. Palace ligger på 14.plass med 18 poeng. Leicester ligger på 3. plass med 28 poeng. Crystal Palace har ikke vunnet noen av sine 4 siste kamper. Med sine 4 gule kort, har Luka Milivojevic flest på Crystal Palace. Jonny Evans har flest på Leicester med 5 kort. Leicester sin bortestatistikk denne sesongen: 6-0-1. Oddsen på kampen: H 3.60, U 3.40 og B 1.95. Vi tror Leicester tar alle tre poengene til 1.95 i odds. Kampstart kl 1600.

Alternative kamper:
Mjøndalen – Sogndal H
Everton – Manchester City U

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre spillbare kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: