Hordalandsfotball

Oddstips 29.desember

  • Eirik Gudmundsen


Det er et brukbart utvalg på Langoddsen denne tirsdagen. Ny runde i Premier League, La Liga melder seg på igjen og diverse  kamper fra Championship både fra England og Skottland.

West Bromich Albion – Leeds B 1.92
Vi velger oss en kamp fra Premier League mellom West Bromwich – Leeds. West Bromwich ligger på 19.plass, nest sist, med 8 poeng. Leeds ligger på 12.plass med 20 poeng. West Bromwich har ikke vunnet noen av sine 5 siste kamper. På hjemmebane har ikke West Bromwich tapt for Leeds i sine 4 siste møter. Leeds sin bortestatistikk denne sesongen: 3-0-4. Oddsen på kampen: H 3.45, U 3.65 og B 1.92. Vi tror Leeds kommer til å vinne to kamper på rad og det til litt beskjedne 1.92 i odds. Kampstart kl 1900.

Alternative kamper
Sheffield Wed – Middlesbrough B
Brighton – Arsenal B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre spillbare kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: