Hordalandsfotball

Oddstips 3.desember

  • Eirik Gudmundsen


Det er torsdag og nye muligheter på langoddsen. Menyen innen fotball preges av Euro League. Det nærmer seg de siste kampene i gruppespillet og spenningen stiger.

Rangers – Standard Liege (Pause/Slutt) H/H 1.90
Vi har valgt en kamp i den turneringen og det er oppgjøret mellom Rangers – Standard Liege. Rangers ligger på 1.plass med 8 poeng, samme poengsum som Benfica på 2.plass men med bedre målforskjell. Standard ligger sist med 1 poeng. Rangers er uten tap på sine 22 siste kamper. Standard er uten tap på sine 4 siste kamper. Standard har ikke vunnet noen av sine 5 siste bortekamper. Oddsen på kampen: H 1.37, U 4.50 og B 6.00. Litt for lav odds på hjemmeseier så vi satser på handikap spillet H/H til 1.90 i odds. Vi satser på at Rangers ønsker å vinne puljen for et best mulig utgangspunkt i utslagsrundene. Kampstart kl 2100.

Alternative kamper:
Milan – Celtic, handikap U/H 3.85
Feyenoord – NK Dinamo Zagreb H 2.10

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre spillbare kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: