Hordalandsfotball

Oddstips 30.desember

  • Eirik Gudmundsen


Føler du deg heldig i dag? Da kan kanskje en innsats på Vikinglotto lønne seg. «Bare» 32 millioner i førstepremiepotten. De som fulgte oss tirsdag kunne glede seg over to pene tips. På Langoddsen i dag er det bra med fotball. La Liga igang i dag, Premier League og Skotsk Premiership også.

Vi velger oss en kamp fra engelske Championship mellom Swansea og Reading. Swansea ligger på 2.plass i serien med 39 poeng. Reading ligger på 6.plass med 30 poeng. På hjemmebane har ikke Swansea tapt for Reading i sine 6 siste møter. Andre Ayew er toppscorer på Swansea med 8 mål. Lucas Joao har scoret flest for Reading med sine 11. Swansea har bare tapt en av siste 6 siste kamper og viser god form. Reading har tapt tre av sine 6 siste. Oddsen på kampen: H 2.05, U 2.95 og B 3.50. Vi satser på at Swansea vinner denne kampen. Kampstart kl 2100.

Alternative kamper:
Celta Vigo – Huesca , handikap , H/H 2,55 i odds.
Brentford – Bournemouth U

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre spillbare kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: