Hordalandsfotball

Oddstips 5.desember

  • Eirik Gudmundsen


En fin fredag for de som fulgte våre tips. I dag er det endelig lørdag og mange nye muligheter på Langoddsen. Føler du deg heldig i dag så har du også muligheten på Lotto i kveld. Det er et bra utvalg med kamper i dag.

West Ham – Manchester United B 2.00
Vi velger oss kampen mellom West Ham – Manchester United i Premier League fra England. For et år siden lå West Ham på 10.plass med 13 poeng. Nå er de på 5.plass med 17 poeng. United ligger på 9.plass med 16 poeng. Ikke så mye som skiller de to, men begge er litt bak toppen for øyeblikket. Man.Utd sin bortestatistikk denne sesongen: 4-0-0. Jarrod Bowen er toppscorer på West Ham med 4 mål. Bruno Fernandes har scoret flest for Man Utd med sine 7 mål. Oddsen på kampen: H 3.40, U 3.50 og B 2.00. United spiller mye bedre på bortebane merkelig nok og vi tror de tar seieren i denne kampen også til 2.00 i odds. Kampstart kl 1830.

Alternative kamper:
Brentford – Blackburn U
Norwich – Sheffield Wed H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære spill:

Dagens Pott:

Ukens Tippetips:

MånedsFlax: