Hordalandsfotball

Oddstips 6.desember

  • Eirik Gudmundsen


Lørdagens tre tips gikk rett inn og de som fulgte oss der kunne ta ut julegavene lenge før julaften. Kanskje vi klarer å finne noen godbiter i dag også. Det er full runde i Toppserien, Eliteserien og den engelske utgaven av Toppserien er også i gang i dag. I tillegg så er det et bra utvalg kamper fra de europeiske seriene vi vanligvis følger.

Tottenham – Arsenal H 2.00
Vi skal se på en kamp i Premier League mellom Tottenham – Arsenal. Tottenham ligger på 2.plass i serien med 21 poeng, Arsenal på 14.plass med 13 poeng. Son Heung-min er toppscorer på Tottenham med 9 mål. Alexandre Lacazette har scoret flest for Arsenal med sine 3 mål. Tottenham har vunnet 4 hjemmekamper på rad. Tottenham er uten tap på sine 7 siste kamper. Oddsen på kampen: H 2.00, U 3.35 og B 3.55. Vi tror Tottenham vinner dette byderbyet til 2.0 i odds. Kampstart kl 1730.

Alternative kamper:
Sheffield Utd – Leicester B
Strømsgodset – Haugesund H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Tippekupongen:

Ukens lykkespill: