Hordalandsfotball

Oddstips 7.desember

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Ann-Kristin Røsbø


Det ble nye treff på Langoddsen i går, to av tre gikk inn  og de som fulgte oss kan glede seg. Det er mandag og nye muligheter på Langoddsen. Utvalget i dag er først og fremst full runde i OBOS-ligaen og enkelt kamper fra helgens runde i Europa.

Åsane – Strømmen H 2.10
Vi skal se på en kamp i OBOS ligaen mellom Åsane og Strømmen. Åsane ligger på 5.plass med 41 poeng, Strømmen på 12.plass med 31 poeng. Begge lag har hatt en Korona pause og har ikke spilt på en stund. Henrik Udahl er toppscorer på Åsane med 18 mål. Lasse Nordas har scoret flest for Strømmen med sine 8 mål. Oddsen på kampen: H 2.10, U 3.45 og B 2.95. Vi tror Åsane vinner denne kampen til 2.10 i odds. Kampstart kl 1300.

Alternative kamper:
Sandnes Ulf – FK Jerv H
Brighton – Southampton B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære spill:

Lykkespill denne uken: