Hordalandsfotball

Oddstips 8.desember

  • Eirik Gudmundsen


To av tre forslag gikk inn i går . Det gir forhåpentligvis noen kroner til de som fulgte vår forslag. Det er tirsdag og utvalget på langoddsen er kanskje ikke det aller største, men noe finner vi da. Det er full runde i engelsk Championship og de siste kampene i gruppespillet i Champions League. Vi skal se på en kamp i Champions League.

RB Leipzig – Manchester Unites B 2.65
Oppgjøret mellom RB Leipzig – Manchester United. Det er tre lag i gruppen som kan ta første plassen, United, PSG og RB Leipzig. Alle med 9 poeng. Vinner United denne kampen får de mest sannsynlig førsteplassen med bedre målforskjell enn PSG. Med uavgjort ender de på andre plass i gruppen og et dårligere utgangspunkt i videre avansement. Taper de er de ute. Oddsen på kampen: H 2.35, U 3.60 og B 2.65. I helgens serierunde hvilte United nøkkelspillere i en omgang. Vi tror de kommer til å slå RB Leipzig i denne kampen til 2.65 i odds. Kampstart kl 2100.

Dagens dobbel :
Rennes – Sevilla B 2,25
Watford – Rotherham United H 1,50
Sum odds 3,38

Dagens trippel :
Rennes – Sevilla B 2,25
Watford – Rotherham United H 1,50
RB Leipzig – Manchester United B 2,65
Sum odds 8,90.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære spill:

Dagens Pott:

MånedsFlax: