Hordalandsfotball

Oddstips 9.desember

  • Eirik Gudmundsen


To av tre av gårsdagens tips gikk også inn denne gangen. Vi håper noen fikk utbytte av det. Vi minner også om at det er trekning i Vikinglotto i dag med «bare» 265 millioner i førstepremiepotten. På langoddsen er utvalget innen fotballen bra i dag med full runde i Eliteserien, div. kamper i engelsk Championship og selvfølgelig mer gruppespill i Champions League.

Ajax – Atalanta H 2.15
Vi velger oss kampen mellom Ajax – Atalanta i Champions League. Ajax ligger på 3.plass med 7 poeng, Atalanta på 2.plass med 8 poeng. Skal Ajax gå videre fra gruppespillet som nr 2 etter Liverpool, så må de slå Atalanta i denne kampen. Det er utgangspunktet for denne kampen. Dusan Tadic er toppscorer på Ajax med 2 mål. Duvan Zapata har scoret flest for Atalanta med sine 3 mål. Atalanta har ikke tapt på sine 4 siste bortekamper. Oddsen på kampen: H 2.15, U 3.80, B 2.80. Vi satser på at Ajax klarer å vinne denne kampen til 2.15 i odds. Kampstart kl 1855.

Alternative spill :
Reading – Birmingham H
FC Salzburg – Atletico Madrid B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: