Hordalandsfotball

Oddstips fredag 18 desember.

  • Eirik Gudmundsen


United gjorde ikke skam på tipset torsdag. I dag er det fredag og nye muligheter på Langoddsen. Kanskje ikke helt det store utvalget med fotball på øverste nivå, men noe finner vi da. Vi minner også om Eurojackpot med 331 millioner i premiepotten. Kanskje verdt å forsøke?

FC Union Berlin – Borussia Dortmund (O/U 2.5 mål) U 2.00
Vi skal se på en kamp i tysk Bundesliga mellom FC Union Berlin – Borussia Dortmund. Dortmund er nettopp blitt en trener fattigere etter stortapet for Stuttgart. Men det ser ut til at de responderte greit på det med seier over Werder Bremen i forrige runde. Union Berlin har ikke vunnet noen av sine 4 siste kamper. Dortmund har ikke tapt på sine 6 siste bortekamper. For et år siden lå Union Berlin på 11.plass med 16 poeng. Nå er de på 6.plass med 18 poeng.
Dortmund ligger på 4.plass med 22 poeng. Oddsen på kampen: H 3.85, U 3.55 og B 1.77. Vi velger handikap varianten at det scores under 2.5 mål til 2.00 i odds. Kampstart kl 2030.

Alternative kamper
Athletic Bilbao – Huesca H
Hull – Portsmouth B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre spillbare kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: