Hordalandsfotball

Oddstips 10.januar

  • Eirik Gudmundsen


Det er søndag og nye muligheter på Langoddsen. FA cupen ruller for fullt i England og rundt om i Europa spilles det seriefotball på høyt nivå. Vi velger oss en kamp i Serie A.

Roma – Inter U 3.40
I dag velger vi oss oppgjøret mellom Roma – Inter. Roma ligger på 3.plass med 33 poeng, Inter ligger på 2.plass med 36 poeng. Et skikkelig toppoppgjør altså. Inter sin bortestatistikk denne sesongen: 5-2-1. Roma sin hjemmestatistikk denne sesongen: 6-2-0. Roma har vunnet 3 hjemmekamper på rad. Oddsen på kampen: H 2.75, U 3.40 og B 2.20. De har ikke spilt så mange uavgjort kamper disse to lagene, men vi tror at det blir poengdeling i denne kampen til 3.40 i odds. Kampstart kl 1230.

Alternative kamper
Udinese – SSC Napoli B
CF Cadiz – CD Alaves U

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Tippekupong:

Sjekk ukens lykkespill: