Hordalandsfotball

Oddstips 11.januar

  • Eirik Gudmundsen


Søndagens hovedforslag gikk rett inn til meget gode odds og de som fulgte oss kunne glede seg over det. Mandagen byr på et et litt mindre utvalg fotball. Det er stort sett enkelt kamper fra helgens runder i de Europeiske bedre ligaer.

Huesca – Real Betis B 2.25
Vi velger oss kampen mellom Huesca – Real Betis fra La Liga i Spania. Hjemmelaget ligger plassert helt sist på tabellen med 12 poeng. Betis ligger på 12.plass med 20 poeng. Ikke helt i topp sjiktet noen av de. Huesca har ikke vunnet noen av sine 5 siste kamper. De 3 siste kampene til Huesca har endt med tap. Real Betis sin bortestatistikk denne sesongen: 3-0-6. Oddsen på kampen: H 2.95, U 3.05 og B 2.25. Vi tror at Real Betis vinner denne kampen til 2,25 i odds. Kampstart kl 2100.

Alternative kamper:
Spezia – Sampdoria B
Elche – Getafe B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: