Hordalandsfotball

Oddstips 12.januar

  • Eirik Gudmundsen


Mandagen ga oss to av tre rette og pene penger til de som fulgte oss. I dag er det tirsdag og nye muligheter på Langoddsen. Utvalget er brukbart med noen Premier League kamper som høydepunkter.

Wolverhampton – Everton (Over/Under 2.5 mål) Over 2.5 mål
Vi velger oss en kamp i nevnte Premier League med kampen mellom Wolverhampton – Everton som vårt hovedforslag. Wolves ligger på 13.plass med 22 poeng, Everton ligger på 7.plass med 29 poeng. Ikke så altfor stor avstand mellom de. Everton har ikke tapt på sine 4 siste bortekamper. På hjemmebane har ikke Wolverhampton tapt for Everton i sine 3 siste møter. Oddsen på kampen: H 2.35, U 3.05, B 3.05. Egentlig brukbare odds i denne kampen, men den tenderer mot HU,  men vi velger oss en handikap variant over 2,5 mål i kampen til 2.30 i odds. Så blir det samme hvem som vinner bare det scores minimum 3 mål og det tror vi det blir. Kampstart kl 2115.

Alternative kamper
Atletico Madrid – Sevilla H
Sheffield Utd – Newcastle H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: