Hordalandsfotball

Oddstips 13.januar

  • Eirik Gudmundsen


Det har vært fin flyt på oddstipsene i det siste og slik var det også i går. Full treff på alle tre forslagene. Så de som følger oss kunne glede seg. Vi minner og om trekning i Vikinglotto i dag med 59 millioner i førstepremiepotten. Det er en del profilerte fotballlag i kamp i dag, men som det så ofte er så er det vanskelig å finne noen gode odds på de.

Västervik – IF Björklöven H 2.55
Vi tar derfor en kikk på ishockey i dag i stedet. Vi skal til Allsvenskaen og se på kampen mellom Västervik – IF Björklöven. Västervik ligger på 5. plass med 42 poeng, IF Björklöven ligger på 3.plass med 50 poeng. IF Björklöven har tapt 5 av sine 6 siste kamper og er inne i en elendig formkurve. Västervik har 3 tap og 3 seire på sine 6 siste kamper. 2 av de siste tapene kom etter straffe slag etter forlengelse av spilletiden. Oddsen på kampen: H 2.55, U 3.85 og B 2.05. Vi satser på at Västervik er i bedre form og vinner denne kampen til 2.55 i odds. Kampstart kl 1855.

Alternative kamper
MODO Hockey – BIK Karlskoga B
Kärpät Oulu – Lukko Rauma B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: