Hordalandsfotball

Oddstips 14.januar

  • Eirik Gudmundsen


Det er ikke helt det store utvalget på fotballen denne torsdagen. Noen enkelt kamper fra La Liga og Premier League, men oddsene er noe lavt på de. Så vi vender blikket mot håndball-VM der Norge deltar for tiden.

Norge – Frankrike H 1.67
Vi velger oss kampen mellom Norge og Frankrike som dagens kamp. Norge har vunnet sine to siste kamper og med en koronafri-tropp er de klar til å kunne gjøre et godt VM. Frankrike sin siste kamp ble en uavgjort mot Serbia med en del tap i kampene før det. Det har ikke vært så mange landskamper og måle mot så det kan nok komme noen «rare» resultater i dette mesterskapet. Oddsen på kampen: H 1.67, U 8.00 og B 2.60. Vi tror Norge slår Frankrike til 1.67 i odds. Ikke helt det store så vi foreslår at man lager seg en dobbel eller trippel med de andre kampene vi anbefaler i dag. Kampstart kl 2030.

Alternative kamper:
Portugal – Island H
Arsenal – Crystal Palace H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære spill:

Dagens Pott:

MånedsFlax: