Hordalandsfotball

Oddstips 15.januar

  • Eirik Gudmundsen


Det er fredag og nye muligheter på Langoddsen. Vi minner også om Eurojackpot med 925 millioner i «potten» for den som er heldig. Utvalget innen fotballen er noe magert i dag, men vi prøver oss likevel.

FC Union Berlin – Bayer 04 Leverkusen B 2.00
Vi skal til Bundesliga og kampen mellom FC Union Berlin – Bayer 04 Leverkusen. Berlin laget ligger på 5.plass med 25 poeng, Leverkusen ligger på 3.plass med 29 poeng. Union Berlin har ikke vunnet noen av sine 5 siste kamper mot Leverkusen. Leverkusen sin bortestatistikk denne sesongen: 5-2-1. Oddsen på kampen: H 3.30, U 3.25 og B 2.00. Vi tror at Leverkusen tar seieren i denne kampen til 2.00 i odds. Kampstart kl 2030.

Alternative kamper:
Montpellier – Monaco B
Lazio – Roma B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: