Hordalandsfotball

Oddstips 16.januar

  • Eirik Gudmundsen


Endelig helg og nye muligheter på langoddsen. Vi minner om Lotto i dag. Hvis du føler deg heldig så kan kanskje det være noe å prøve ut. I tillegg er det vanlig Tippekupong også å spille denne lørdagen. Utvalget innen fotballen er bra, de fleste store ligaer er i gang denne helgen.

VfL Wolfsburg – RB Leipzig B 1.95
Vi velger oss en kamp i Bundesliga mellom VfL Wolfsburg – RB Leipzig. Wolfsburg ligger på 6.plass med 25 poeng, Leipzig ligger på 2.plass med 31 poeng, bare 2 poeng bak Bayeren Munchen. Wolfsburg har ikke tapt noen av sine 9 siste hjemmekamper. RB Leipzig har ikke tapt på sine 5 siste bortekamper. RB Leipzig har en seiersrekke på 3 kamper på bortebane. Oddsen på kampen: H 3.30, U 3.35 og B 1.95. Vi tror RB Leipzig vinner denne kampen selv om det lugget noe i sist serierunde. Kampstart kl 1530.

Alternative kamper:
Leeds – Brighton H
Blackburn – Stoke H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære spill:

Dagens Pott:

Dagens Tippekupong:

MånedsFlax: